Om Os

Om mig


Jeg har en uddannelse indenfor levende billeder og foto fra DPU.

I 2012 åbnede Galleri Tibirke,hvor jeg også har mit atelier og udstiller permanent,jeg holder åbent fra foråret til efter efterårsferien.

Jeg udstiller foto,fotokunst, mixed media, malerier og plakater

og har udstillet i en række gallerier,kunstforeninger,kulturhuse samt censurerede udstillinger.


Tom Jørgensen kunstanmelder på Jyllands Posten, redaktør af Kunstavisen skriver:


"Siden tidernes morgen har træer spillet en vigtig rolle i menneskers religiøse forståelse, ligesom de har indgået i folkesagn, eventyr og skønlitteratur.Det er denne magiske opfattelse af træer, der tydeligt facinerer Lisbeth Sonne. Så meget, at hendes kunstneriske arbejde i de seneste år er koncencentreret omkring et motiv, hun kalder " Livstræer 

Dette er træer, der er udsat for et indre blik, indre visioner og indre syner. Magiske træer...

Dette er Lisbeth Sonnes helt egen vision af træer som livgivende og magiske fænomener, og det er, som om vi tages ved hånden helt tilbage til en fjern mytisk fortid, hvor vi ærede træerne som levende væsener."


"I en anden serie og et helt andet medie,fotografiet, lader Lisbeth Sonne den fysiske verden selv sørge for magien. Hun har fotograferet et gammelt piletræ tæt på Arresø igen og igen, i alt slags vejr og i løbet af alle fire årstider..."


"De to serier supplerer og beriger hinanden. Begge viser Lisbeth Sonne som en på én gang følsomt, registrende, eksperimenterende og visionær kunstner"
Galleriet har ingen faste åbningstider, hold øje med hjemmesiden.

Hvis du er interesseret i mine billeder er du velkommen til at kontakte mig på Mail: lsonne@mail.tele.dk

eller Mobil: 20145420


Lisbeth Sonne


             Akrylmalerier af Lisbeth Sonne


Fotos

Jeg har gennem 3 år fotograferet et gammelt piletræ, som står ved bredden af Arresø. Træet er i sin tid plantet som en hegnspæl.

Træet fås også som plakat.


           

          Kunstfotos

Livstræer